UTBILDNING

MKA Hållbarhet erbjuder utbildningspaket framtagna för att stötta företagsledningar i mindre och medelstora företag med hållbarhetsarbetet. Vårt erbjudande inom utbildning står på två ben och kan anpassas utifrån era specifika behov.

  • Tillsammans med vår samarbetspartner Diploma Utbildning kan vi erbjuda webbaserade utbildningar med olika fokusområden inom hållbar utveckling.
  • Vi har även specifika utbildningspaket som vi anpassar till ert företags hållbarhetsarbete och vision.

Fokus för utbildningarna kan vara allt ifrån ett specifikt område som till exempel hållbarhetsredovisning eller mångfaldsarbete, till hur man arbetar strukturerat med hållbarhetsfrågor.

WEBBASERADE UTBILDNINGAR

HÅLLBARHETSREDOVISNING

Den här utbildningen ger kunskaper om hur du upprättar en hållbarhetsredovisning enligt kraven i årsredovisningslagen. Du kommer att lära dig vad som krävs för att uppfylla kraven och få en inblick i fördelarna och utmaningarna med att hållbarhetsredovisa. Vi går även igenom ett antal frivilliga riktlinjer och standarder för hållbarhetsredovisning. Utbildningen ger ett diplom som visar att du har utvecklat kunskaperna.

Se utbildningstrailern nedan. Du hittar utbildningen här.

CSR & HÅLLBARHET

Utbildningen visar hur du kan arbeta praktiskt med CSR och hållbarhetsarbete. I utbildningen får du lära dig om definitioner och effekter av hållbarhetsarbete, vilka hållbarhetsfrågor som bör prioriteras och hur dessa implementeras i verksamheten. Du får även kunskaper om ramverk, standarder och certifieringar.

Utbildningen riktar sig huvudsakligen till ledare och medarbetare inom små och medelstora företag.

Se utbildningstrailern nedan. Du hittar utbildningen här.

EKOLOGISKT HÅLLBAR UTVECKLING

Under utbildningen i ekologiskt hållbar utveckling får du möjlighet att utveckla grundläggande kunskaper inom området ekologisk hållbar utveckling samtidigt som du får med dig konkreta verktyg som du kan använda för att arbeta med frågorna i din verksamhet. Utbildningen ger ett diplom som visar att du har utvecklat kunskaperna.

Se utbildningstrailern nedan. Du hittar utbildningen här.

%d bloggare gillar detta: