MKA Hållbarhet lanserar en onlinebaserad utbildning i hållbarhetsredovisning

Som en del i MKA Hållbarhets erbjudande inom utbildning lanserar vi nu den onlinebaserade utbildningen i hållbarhetsredovisning. Utbildningen leds av vår grundare Maria Karlsson och riktar sig till ledare och medarbetare inom medelstora och stora företag som vill få en inblick i och en ökad förståelse för fördelarna och utmaningarna med att hållbarhetsredovisa.

”Det här är den andra utbildningen som vi har tagit fram i samarbete med Diploma Utbildning, ett samarbete som vi hoppas kommer att utvecklas ytterligare framöver. På så sätt får vi möjlighet att nå ut med vår kunskap inom hållbarhet till en bred målgrupp.” – Maria Karlsson

Under utbildningen får du lära dig hur du upprättar en hållbarhetsredovisning enligt kraven i årsredovisningslagen. Vi går även igenom ett antal frivilliga riktlinjer och standarder för hållbarhetsredovisning. Utbildningen ger ett diplom som visar att du har utvecklat kunskaperna.

Du hittar utbildningen på  https://www.diplomautbildning.se/utbildning/Hallbarhetsredovisning/245/

Om Diploma Utbildning
Diploma Utbildning arbetar med att digitalisera utbildning så att man enkelt kan utbildas när och var man vill.

Läs mer om Diploma Utbildning på http://www.diplomautbildning.se/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: