Agenda 2030- de globala målen för hållbar utveckling

Om ni vill satsa på ert hållbarhetsarbete bör ni se över verksamheten och er påverkan inom miljö, ekonomi och social hållbarhet. En pedagogisk utgångspunkt för att definiera era mål och fortsatta arbetet är att sätta sig in i Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling. Agenda 2030 är den nya utvecklingsagendan som bland annat består av 17 globala mål med 169 delmål. Samtliga av FN:s 193 medlemsländer har antagit agendan som gäller sedan januari 2016.

Nu finns även de globala målen på svenska med delmål, indikatorer och konkreta tips på vad du kan göra för att vi ska uppnå målen.

Läs mer om de globala målen på www.globalamalen.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d